Odšťavňovač + stolní mixér G3 Ferrari Tutta Natura
Odšťavňovač: je vhodný pro všechny druhy ovoce i zeleniny. Kapacita zásobníku na šťávu je 550 ml, zásobníku na dužninu 1,5 litru, nože a sítko jsou z nerezové oceli. Odšťavňovač G3 Ferrari je vybaven bezpečnostní pojistkou a pojistkou proti přehřátí, má 2 rychlosti pro měkčí či tvrdší ovoce, součástí balení je přítlačný váleček. Plnicí otvor je velký - průměr 65 mm, ovoce či zeleninu není tak nutno krájet na malinké kousky - menší plody se vejdou do otvoru celé. Výkon 400W. Na spodní části výrobku jsou umístěny protiskluzové nožky pro bezpečný provoz.
Stolní mixér : nerezová základna, 2 rychlosti, bezpečnostní pojistka, skleněná nádoba s odměrkou 1,5 litru, víčko s otvorem praktické pro přidání ingrediencí během chodu, pojistka proti přehřátí, výkon 400W.
Výkonný a spolehlivý přístroj do každé domácnosti, dobrý pomocník pro zdravou životosprávu, který díky svému provedení nezabere příliš místa v kuchyni - dva v jednom - mixér i odšťavňovač. Výrobek je rozložitelný, takže údržba je velmi snadná.
Dárek zdarma ke každé objednávce - bateriový mlýnek na koření Tristar PM 4004 - pro dochucení vašich pokrmů přímo na jídelním stole a kuchařka.
Díky současnému životnímu tempu a hektickému stylu života zanedbáváme často svoje zdraví, zapomínáme na vyváženou stravu a nedaří se nám konzumovat odborníky doporučované množství ovoce a zeleniny. Není pak překvapením, když se objevují různá lehčí onemocnění, které se hromadí, a mohou vést k závažnějším chorobám. Dalším negativním jevem je vliv životního prostředí (radiace, chemie ve všem - hnojiva, konzervanty, ochucovadla, barviva), znečistěné ovzduší a voda. Vědecké studie opakovaně poukazují na to, že právě konzumace čerstvých potravin snižuje riziko předčasného úmrtí.
Čerstvé ovoce a zelenina, syrové ořechny, semínka a klíčky by měly být nezbytnou součástí jakéhokoliv jídelníčku. Poskytují betakaroten, vitamín C, draslík, fosfor a spolu s dalšími vitamíny a minerály pomáhají tělo chránit proti různým onemocněním. Tyto vitamíny podporují činnost tělesných enzymů a jsou součástí procesu rozkládání potravy na energii. Pomáhají udržovati i hormonální rovnováhu, posilují imunitní systém a jsou nezbytné pro činnosti mozku a nervové soustavy. V živých potravinách jsou zachovány veškeré účinné látky. U jakkoli zpracovaných potravin, byť jej jejich konzumace pohodlná, jsou již tyto látky v různé míře znehodnoceny. Podstatné pro nezpracované potraviny je, že je v nich život - vitalina, kterou nám mohou předat.