Raclette gril s kamenem Tristar RA-2946
Na obou pečicích deskách můžete péci ryby, maso, nebo zeleninu, brambory a jiné, a současně využívat raclette (pánvičky pro přípravu například sýra apod.). Vzhledem k povrchové úpravě grilovací i kamenné desky je možné připravovat potraviny takřka bez tuku, což je ideální pro zdravou přípravu téměř všech druhů potravin. Kamenná deska raclette grilu je vybavena okrajovým frézováním pro odvádění přebytečného tuku.
Raclette grilů existuje na výběr mnoho, každý typ má své příznivce. Důležité ale je, aby výrobek, který vyberete, měl na buď zvýšený okraj – u grilů teflonových, nebo na okraji drážku na odvod přebytečného tuku, který by jinak stékal dolů. Výhodnou kamenné desky je snadnější údržba, výhodou teflonové pečicí plotny nižší pořizovací cena. Vybírejte také grily podle výkonu, čím vyšší výkon, tím kratší dobu čekáte u stolu. Určitě je ale raclette grilování dobrý způsob, jak spojit příjemné s užitečným a při zdravé přípravě jídel si užít i hodně zábavy.