Vakuovačka Electrolux Create E4VS1-4AG
Vakuová svářečka fólií Electrolux Create uchová déle vaše čerstvé i uvařené jídlo, aniž by suroviny ztratily svou chuť nebo množství živin. K dispozici jsou dvě možnosti vakuování - automatická funkce Vac & Seal nebo manuální funkce Pulse & Seal. Vhodná pro přípravu pokrmů metodou Sous-Vide. Sous-Vide je způsob vaření, při němž se potraviny připravují ve vzduchotěsném umělohmotném obalu ve vodní lázni většinou při teplotě 55-60 °C. Takto vařené potraviny si uchovávají své vlastnosti – nemění se jejich vzhled, barva, vůně ani obsah živin. Součástí balení je 10 sáčků.
Funkce Vac & Seal a Pulse & Seal, využití pro Sous - Vide.
Delší trvanlivost potravin díky vakuové svářečce fólií Electrolux Create. Potraviny, které budete uchovávat bez vzduchu (ve vakuu), mají výrazně delší trvanlivost, bez ohledu na to, kde je skladujete (spíž, chladnička, mraznička). Budou déle čerstvé a chutné, uchovají si všechny hodnotné látky. Ve vakuu můžete uchovávat mnoho skoro všechny potraviny - ryby, maso, zeleninu, kávu, rýži, suché ovoce, tvrdé i měkké sýry, těstoviny, rýži, pečené a vařené potraviny, pečivo, potraviny v prášku, olej a mnoho dalších. Není doporučené zavařování potravin s ostrými hranami nebo pevnými skořápkami.