+420 608 713 325

Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 210 mm

Hodnocení Heuréka: celkové hodnocení
Výrobce: : Kanetsune
ID: 31344
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 210 mm
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus (33) 210 mm
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus (33) 210 mm
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus (33) 210 mm
Dostupnost: od 27.10.2025
Vaše cena bez DPH: 4 379 Kč
Vaše cena s DPH: 5 299 Kč
Vložit do košíku:

Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 210 mm

  

GYUTOU - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 210 mm.

Gyutou - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších.  Díky tvaru čepele se s ním snadno a precizně pracuje. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití. Délka čepele těchto nožů se pohybuje od 180 mm do 300 mm. Obecně platí, čím delší je čepel, tím je jednodušší krájet na malé kousky, ale o to je třeba větší zručnosti. Nože s délkou čepele 180 mm až 210 mm doporučujeme do domácnosti, hobby kuchařům. Gyutou nože s délkou čepele od 240 mm jsou vhodné pro zkušené kuchaře a profesionály.

Kanetsune KC-200 Serie nože -  jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. 

Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.

  

Japonský ultraostrý nůž s délkou čepele 210 mm, damašková ocel 33 vrstev

Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus (33) 210 mm

  • Japonský kuchyňský nůž KC-202
  • Ocel: VG-10 / damašková ocel 33 vrstev
  • HRC: 60 - 62
  • Rukojeť: POM- (Acetal resin) / Stainless Steel Bolster (zesíleno nerezovou ocelí)
  • Délka čepele: 210 mm
  • Celková délka: 335 mm
  • Tloušťka: 1,8 mm
  • Váha: 193g



Kanetsune
Historie značky Kanetsune z japonského města Seki v prefektuře Gufu převyšuje více jak 800 let tradiční výroby mečů a nožů. Nože se vyznačují jak precizní dokonalostí, s využitím nejnovějších technologií, tak využívají řemeslné umění předků.
NOVINKA
DOPRAVA ZDARMA
GYUTO - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 180 mm. Gyuto - to je v Japonsku nůž šéfkuchaře. Japonské Gyuto nože mají méně robustní čepel, s kalením na vysokou tvrdost - díky tomu není váha nože vysoká a nůž je díky tomu skvěle manipulovatelný. Vzhledem k nízkému úhlu broušení nůž dobře krájí jakéliv potraviny, ve srovnání s běžnými kuchyňskými noži západního stylu.
Do košíku
3 350,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
Do košíku
4 490,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Usubagata - to je nůž používaný především na zeleninu či ovoce. Je vhodný i řezání a krájení dalších potravin (i masa bez kostí). Poměrně úzká čepel zajišťuje jednoduché krájení zeleniny po délce řezu, její šíře zjednodušuje přenesení nakrájené zeleniny přímo do hrnce či pánve. Tento druh nože je praktickým doplňkem pro každou kuchyni, přes svůj u nás atypický vzhled.
Do košíku
3 350,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Originální japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657 série Gokujo-Toishi je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Zrnitost 1000.
Do košíku
3 599,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Kanetsune Seseragi Drop 2 je japonský lovecký nůž s extrémně ostrou a krásnou 15vrstvou damaškovou čepelí s jádrem z modré oceli #2. Nůž je vhodný pro řezání a porcování ulovené zvěře. Součástí dodávky je i kožené pouzdro s logem tradičního japonského výrobce nožů Kanetsune.
Do košíku
8 490,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Santoku - to je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Čepel nože Santoku je obvykle rovná, zhruba od dvou třetin délky se stáčí nahoru. Díky tomuto provedení lze nožem snadno sekat i krájet nadrobno nejen zeleninu. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití.
Do košíku
3 390,- Kč
od 27.10.2025
Maličký "meč samurajů", v podobě netradiční origináln klíčenky. Vyrobeno v Japonsku, originální produkt.
Do košíku
299,- Kč
Skladem
DOPRAVA ZDARMA
Originální japonský keramický brusný kámen se zrnitostí 1000/3000 pro dokonalé naostření japonských nožů. Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
Do košíku
1 799,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Gyutou - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Díky tvaru čepele se s ním snadno a precizně pracuje. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití. Délka čepele těchto nožů se pohybuje od 180 mm do 300 mm. Obecně platí, čím delší je čepel, tím je jednodušší krájet na malé kousky, ale o to je třeba větší zručnosti. Nože s délkou čepele 180 mm až 210 mm doporučujeme do domácnosti, hobby kuchařům. Gyutou nože s délkou čepele od 240 mm jsou vhodné pro zkušené kuchaře a profesionály.Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu.
Do košíku
5 299,- Kč
od 27.10.2025