Japonský nůž KANETSUNE USUBAGATA 165 mm
USUBAGATA - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 165 mm.
Usubagata - je nůž používaný především na zeleninu či ovoce. Je vhodný i řezání a krájení dalších potravin (i masa bez kostí). Poměrně úzká čepel zajišťuje jednoduché krájení zeleniny po délce řezu, její šíře zjednodušuje přenesení nakrájené zeleniny přímo do hrnce či pánve. Tento druh nože je praktickým doplňkem pro každou kuchyni, přes svůj u nás atypický vzhled.
Hon-Warikomi - jsou nože s čepelemi s řezným jádrem z uhlíkové oceli Takefu Shiro-2, z obou stran obložené nerezovou ocelí SUS410, s tvrdostí HRC 61 - 64.
Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
Originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 165 mm