+420 608 713 325

Japonský nůž KANETSUNE USUBAGATA 165 mm

Hodnocení Heuréka: celkové hodnocení
Výrobce: : Kanetsune
ID: 26187
Japonský nůž KANETSUNE USUBAGATA 165 mm
Japonský nůž KANETSUNE USUBAGATA 165 mm
Japonský nůž KANETSUNE USUBAGATA 165 mm
Japonský nůž KANETSUNE USUBAGATA 165 mm
Dostupnost: od 27.10.2025
Vaše cena bez DPH: 2 769 Kč
Vaše cena s DPH: 3 350 Kč
Vložit do košíku:

Japonský nůž KANETSUNE USUBAGATA 165 mm

  

USUBAGATA - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 165 mm.

Usubagata - je nůž používaný především na zeleninu či ovoce. Je vhodný i řezání a krájení dalších potravin (i masa bez kostí).  Poměrně úzká čepel zajišťuje jednoduché krájení zeleniny po délce řezu, její šíře zjednodušuje přenesení nakrájené zeleniny přímo do hrnce či pánve. Tento druh nože je praktickým doplňkem pro každou kuchyni, přes svůj u nás atypický vzhled.

Hon-Warikomi - jsou nože s čepelemi s řezným jádrem z uhlíkové oceli Takefu Shiro-2, z obou stran obložené nerezovou ocelí SUS410, s tvrdostí HRC 61 - 64.

Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.

  

Originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 165 mm

  

  • Japonský kuchyňský nůž KC149Japonské nože Kanetsune Serie 2000
  • Ocel: Takefu Shiro-2 High Carbon Steel Core / SUS410 Stainless Steel
  • HRC: 61-64
  • Rukojeť: Polywood = umělé dřevo / Stainless Steel Bolster = výztuhy z nerezové oceli
  • Délka čepele: 165 mm
  • Celková délka: 290 mm
  • Tloušťka: 1,8 mm
  • Váha: 175g



Kanetsune
Historie značky Kanetsune z japonského města Seki v prefektuře Gufu převyšuje více jak 800 let tradiční výroby mečů a nožů. Nože se vyznačují jak precizní dokonalostí, s využitím nejnovějších technologií, tak využívají řemeslné umění předků.
DOPRAVA ZDARMA
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
Do košíku
4 590,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Kanetsune Seseragi Skinner 2 je japonský lovecký nůž s extrémně ostrou a krásnou 15vrstvou damaškovou čepelí s jádrem z modré oceli #2. Nůž je vhodný pro řezání, stahování a porcování ulovené zvěře. Součástí dodávky je i kožené pouzdro s logem tradičního japonského výrobce nožů Kanetsune.
Do košíku
7 950,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Kanetsune Seseragi Drop 2 je japonský lovecký nůž s extrémně ostrou a krásnou 15vrstvou damaškovou čepelí s jádrem z modré oceli #2. Nůž je vhodný pro řezání a porcování ulovené zvěře. Součástí dodávky je i kožené pouzdro s logem tradičního japonského výrobce nožů Kanetsune.
Do košíku
8 490,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Originální japonský keramický brusný kámen je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Gokujo-Toishi série = nejlepší brusný kámen pro profesionály. Zrnitost 220.
Do košíku
2 499,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Kvalitní japonský kuchyňský nůž Hon-deba je vhodný k čištění a filetování celých ryb i k porcování a úpravě masa s malými kostmi jako je například drůbeží maso. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3 svařené měkkým železem pro vysoký řezný výkon a delší zachování ostří. Zdobená rukojeť je vyrobena z dřeva magnolie. HRC: 60 - 61, délka čepele: 165 mm, celková délka: 310 mm, váha: 268 g, model: KC-544
Do košíku
5 499,- Kč
od 27.10.2025
Ozdobná sada na otevírání dopisů je inspirovaná legendárním japonským samurajským mečem katana, spojuje eleganci a preciznost. Součástí balení je elegantní kryt pro bezpečné uložení a stylový stojánek, díky kterému se nůž stane nejen praktickým nástrojem, ale i jedinečným dekorativním prvkem. Skvělý tip na originální dárek pro milovníky japonské kultury.
Do košíku
1 290,- Kč
Skladem
DOPRAVA ZDARMA
Santoku - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Čepel nože Santoku je obvykle rovná, zhruba od dvou třetin délky se stáčí nahoru. Díky tomuto provedení lze nožem snadno sekat i krájet nadrobno nejen zeleninu. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití.Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu.
Do košíku
6 290,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Originální japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-658 je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Gokujo-Toishi série = nejlepší brusný kámen pro profesionály. Zrnitost 3000.
Do košíku
4 499,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Kvalitní japonský kuchyňský nůž Yanagiba je díky své tenké a dlouhé čepeli ideální k filetování malých až středně velkých ryb. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3 svařené měkkým železem pro vysoký řezný výkon a delší zachování ostří. Zdobená dřevěná rukojeť je vyrobena z magnolie. Délka čepele je 270 mm, celková délka 415 mm. Váha 155 g. HRC: 60 - 61. Model KC-534
Do košíku
5 850,- Kč
od 27.10.2025