+420 608 713 325

Japonský kuchyňský nůž HON - DEBA 165 mm

Hodnocení Heuréka: celkové hodnocení
Výrobce: : JPa
ID: 41482
Japonský kuchyňský nůž HON - DEBA 165 mm
Japonský kuchyňský nůž HON - DEBA 165 mm
Japonský kuchyňský nůž HON - DEBA 165 mm
Dostupnost: od 27.10.2025
Vaše cena bez DPH: 4 545 Kč
Vaše cena s DPH: 5 499 Kč
Vložit do košíku:

Japonský kuchyňský nůž HON - DEBA 165 mm

 

Kvalitní japonský kuchyňský nůž Hon-deba je vhodný k čištění a filetování celých ryb i k porcování a úpravě masa s malými kostmi jako je například drůbeží maso. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3. Zdobená rukojeť je vyrobena ze dřeva magnolie. Japonský kuchyňský nůž Hon-deba - 165 mm


  • japonský kuchyňský nůž Hon-deba
  • rukojeť: dřevo magnolie / krček (bolster) plast
  • materiál čepele: jádro bílá ocel #3 / soft iron (měkké železo)
  • vysoký řezný výkon a delší zachování ostří
  • ideální k filetování ryb a porcování drůbežího masa
  • HRC: 60 - 61
  • délka čepele: 165 mm
  • celková délka: 310 mm
  • váha: 268 g
  • model: KC-544
  • vyrobeno v Japonsku 



Japonský kuchyňský nůž Hon-deba je ideální k filetování ryb a porcování drůbeže.


 


JPa
Tak tady se nejedná o výrobce, ve skutečnosti je výrobců i výtvarníků více. Jedno je ale u všech artiklů označených JPa společné - vždy se jedná o originální japonské výrobky - ať již suvenýry nebo umělecké předměty, s ověřeným původem v Japonsku. Výjimkou jsou pouze některé klíčenky a magnetky, kde je země původu uvedená v parametrech produktu.
DOPRAVA ZDARMA
Kanetsune Subaru je nůž s pevnou čepelí a vynikajícím zpracováním. Vyhovuje těm nejnáročnějším požadavkům táborníků, turistů a sběratelů. Nůž disponuje prémiovou 31-vrstvou damaškovou modrou VG-10 čepelí s ostrou hranou. Nůž je perfektní pro lov zvířat. Rukojeť nože Subaru je vyrobena z mahaganové micarty, které pro snazší použití nechybí ochrana čepele. Nůž je dodáván spolu s koženým pouzdrem s koženou smyčkou na opasek pro uložení nože. Výborný dárek pro muže. Kanetsune Seki, značka tohoto nože, je renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune" má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
Do košíku
9 999,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Originální japonský keramický brusný kámen je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Gokujo-Toishi série = nejlepší brusný kámen pro profesionály. Zrnitost 220.
Do košíku
2 499,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Originální japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657 série Gokujo-Toishi je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Zrnitost 1000.
Do košíku
3 599,- Kč
od 27.10.2025
Tyto jedinečné nůžky, inspirované legendárním japonským samurajským mečem katana, spojují eleganci a preciznost. Součástí balení je kryt pro bezpečné uložení a stylový stojánek, díky kterému se nůžky stanou nejen praktickým nástrojem, ale i jedinečným dekorativním prvkem. Skvělý tip na originální dárek pro milovníky japonské kultury.
Do košíku
1 290,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Gyutou - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Díky tvaru čepele se s ním snadno a precizně pracuje. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití. Délka čepele těchto nožů se pohybuje od 180 mm do 300 mm. Obecně platí, čím delší je čepel, tím je jednodušší krájet na malé kousky, ale o to je třeba větší zručnosti. Nože s délkou čepele 180 mm až 210 mm doporučujeme do domácnosti, hobby kuchařům. Gyutou nože s délkou čepele od 240 mm jsou vhodné pro zkušené kuchaře a profesionály.Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu.
Do košíku
5 299,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Kvalitní japonský kuchyňský nůž Yanagiba je díky své tenké a dlouhé čepeli ideální k filetování malých až středně velkých ryb. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3 svařené měkkým železem pro vysoký řezný výkon a delší zachování ostří. Zdobená dřevěná rukojeť je vyrobena z magnolie. Délka čepele je 270 mm, celková délka 415 mm. Váha 155 g. HRC: 60 - 61. Model KC-534
Do košíku
5 850,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
Do košíku
4 890,- Kč
od 27.10.2025
NOVINKA
DOPRAVA ZDARMA
GYUTO - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 180 mm. Gyuto - to je v Japonsku nůž šéfkuchaře. Japonské Gyuto nože mají méně robustní čepel, s kalením na vysokou tvrdost - díky tomu není váha nože vysoká a nůž je díky tomu skvěle manipulovatelný. Vzhledem k nízkému úhlu broušení nůž dobře krájí jakéliv potraviny, ve srovnání s běžnými kuchyňskými noži západního stylu.
Do košíku
3 350,- Kč
od 27.10.2025
DOPRAVA ZDARMA
Kanetsune Seseragi Skinner 2 je japonský lovecký nůž s extrémně ostrou a krásnou 15vrstvou damaškovou čepelí s jádrem z modré oceli #2. Nůž je vhodný pro řezání, stahování a porcování ulovené zvěře. Součástí dodávky je i kožené pouzdro s logem tradičního japonského výrobce nožů Kanetsune.
Do košíku
7 950,- Kč
od 27.10.2025