Digitální teploměr na maso Nedis KATH108GY
Patříte mezi nezkušené kuchtíky, ale rádi experimentujete a překonáváte hranice? Připravte si steak, burger nebo pečínku dle vašich preferencí za pomoci digitálního teploměru Nedis KATH108GY. Sondy teploměru stačí vložit do pokrmu a během pár sekund zjistíte, jakou vnitřní teplotu pokrm má. Pro usnadnění je vybaven 6 přednastavenými teplotami dle druhu masa (hovězí, vepřové, kuřecí, telecí, krůtí, jehněčí) a mírami propečení (well, medium, M rare, rare). Sondy jsou vyrobeny z hygienické nerezové oceli a velice snadno se čistí. Pro snadné uložení je teploměr vybaven závěsným háčkem. Tento teploměr na maso s rozsahem teploty až do 110 stupňů se hodí pro přípravu nejrůznějších pokrmů a pečínek.